Maks.be sluit haar deuren eind juni 2015. Het werkingsbudget van Maks is tot nul herleid door de besparingen van de Vlaamse Regering. Nog tot juni kan je op maks.be terecht voor info over en voordelen van je leerlingenkaart.

Ook de Facebookpagina, Instagram en Snapchat van Maks! valt stil. Eind december 2014 werd het magazine al stopgezet. Je kan alle uitgaven via www.maks.be wel blijven consulteren.

Shop je perfect

Wie weet écht hoe modellen eruitzien? De spiegel, de fotograaf of de lezer? Dat fotomodellen er op foto niet uitzien zoals in de supermarkt, of ‘s ochtends aan de ontbijttafel weet iedereen. Maar hoe hard zijn ze gepimpt door Photoshop?

Een gave huid en zijdezacht haar, alstublieft

Al ooit een model gezien met een puist, een moedervlek op een rare plaats, weelderige wenkbrauwen of vettig haar? Al ooit iemand op straat gezien zonder iets van vorige kenmerken? Inderdaad, we weten allemaal dat modellenfoto’s de schoonheidsfoutjes verdoezelen, maar het zijn wel steeds die perfecte foto’s die we in elk magazine en op elk reclamepaneel te zien krijgen. Daardoor vergeten we wel eens dat ook modellen er in het echte leven niet zo uitzien.

Veel woorden hoeven we er niet aan vuil te maken, de website Rollovers spreekt voor zich. Scroll met je muis over het vlekkeloze gezicht van het model en kom de waarheid achter de gephotoshopte werkelijkheid te weten.

Wanneer je nog eens opstaat met een puist of weerbarstig haar, weet dan dat Kate Moss of Heidi Klum waarschijnlijk met wallen van hier tot in Tokio over straat loopt.

door , 4 jaar geleden