Maks.be sluit haar deuren eind juni 2015. Het werkingsbudget van Maks is tot nul herleid door de besparingen van de Vlaamse Regering. Nog tot juni kan je op maks.be terecht voor info over en voordelen van je leerlingenkaart.

Ook de Facebookpagina, Instagram en Snapchat van Maks! valt stil. Eind december 2014 werd het magazine al stopgezet. Je kan alle uitgaven via www.maks.be wel blijven consulteren.

Gratis reizen

Je hoofd wil wel op vakantie, maar je bankrekening wil niet mee? Misschien vind je hier inspiratie. De tips zijn volledig gratis.

1. Eurostop

Lift kostendelend naar elke uithoek van Europa. Ben je zelf chauffeur en heb je nog een plaats vrij? Bied je vrije zetel aan bij Eurostop en reis goedkoper.

2. Te voet

Stouw je rugzak vol met kampeergerief en trek er te voet op uit. Vertrek vanuit je slaapkamer. Sla je tent twee dorpen verder op in een wei of tuin. Trek verder als je daar zin in hebt.

3. Met de fiets

Met de fiets geraak je een heel eind. Hang je stalen ros vol fietstassen en volg je stuur.

4. Treinsurfen

Niet dat dit de veiligste optie is. Bovendien is er ook een vliegtuigvariant. Maar het is wel dé manier bij uitstek om erg snel erg ver te geraken. Of je dan ook nog erg levend bent valt nog te bekijken.

5. Mee met de mama

Het blijft ongeveer de goedkoopste manier van reizen. Een apart plekje op de camping of een eigen hotelkamer geven je de nodige ademruimte. Goed voor de gezondheid van je moeder.

door , 4 jaar geleden