Maks.be sluit haar deuren eind juni 2015. Het werkingsbudget van Maks is tot nul herleid door de besparingen van de Vlaamse Regering. Nog tot juni kan je op maks.be terecht voor info over en voordelen van je leerlingenkaart.

Ook de Facebookpagina, Instagram en Snapchat van Maks! valt stil. Eind december 2014 werd het magazine al stopgezet. Je kan alle uitgaven via www.maks.be wel blijven consulteren.

Uggs verboden

In Philadelphia voederen jongeren hun Uggs-laarzen met hun gsm. Om die reden worden de Uggs verboden in school. De leerlingen van de middelbare school proppen hun Uggs-laarzen vol met gsm’s. Mobieltjes zijn verboden op de school, dus gebruiken leerlingen de ruime bontlaarzen als smokkelwerktuig om zo toch hun gsm de school binnen te krijgen.

De directeur heeft besloten de Uggs-laarzen te verbieden, nadat ringtones en sms-geluiden meer en meer de les verstoorden. Hij hoopt dat de leerlingen zo minder hun gsm de school binnensmokkelen.

Schoolreglement
En bij ons? Het hangt ervan af of je school  gsm-gebruik toelaat of niet. In je schoolreglement vind je duidelijkheid rond die regels. Let op: leraren of de directeur kunnen je gsm wel afnemen als die de orde verstoort. Die kan je na de les of na schooltijd terug krijgen.

 

door , 3 jaar geleden