Maks.be sluit haar deuren eind juni 2015. Het werkingsbudget van Maks is tot nul herleid door de besparingen van de Vlaamse Regering. Nog tot juni kan je op maks.be terecht voor info over en voordelen van je leerlingenkaart.

Ook de Facebookpagina, Instagram en Snapchat van Maks! valt stil. Eind december 2014 werd het magazine al stopgezet. Je kan alle uitgaven via www.maks.be wel blijven consulteren.

Messi is de nieuwe antirookpleister

De populaire dribbelkonten van FC Barcelona zijn de centrale figuren in de nieuwe anti-rookcampagne ‘Stop roken met Barça’. Met dit project wil de Europese commissie voetbalkijkers in heel Europa overtuigen om van de sigaret te blijven.

De fanatieke Barçafans schreeuwen  Lionel Messi en zijn ploegmaten elke week naar nieuwe successen. De voorzitter van de Spaanse club hoopt dat de supporters met even veel vuur en passie nu ook een gezonde levensstijl gaan nastreven. Barcelona geeft zijn fans daarvoor zelfs een individueel trainingsprogramma met dagelijkse tips. Stoppen met roken wordt topsport.

Voetbalsterren zijn de nieuwe antirookpleisters. Een goede zet? Kunnen bekende koppen jou overtuigen om een slechte gewoonte aan te pakken?

door , 2 jaar geleden