Maks.be sluit haar deuren eind juni 2015. Het werkingsbudget van Maks is tot nul herleid door de besparingen van de Vlaamse Regering. Nog tot juni kan je op maks.be terecht voor info over en voordelen van je leerlingenkaart.

Ook de Facebookpagina, Instagram en Snapchat van Maks! valt stil. Eind december 2014 werd het magazine al stopgezet. Je kan alle uitgaven via www.maks.be wel blijven consulteren.

Alles over de leerlingenkaart

De leerlingenkaart is een voordeelpas voor jou en 460.000 leeftijdsgenoten. Met je leerlingenkaart scoor je korting op meer dan 1000 plaatsen in Vlaanderen.

Jouw school beslist of ze de leerlingenkaart uitdeelt. Maks! verdeelt de leerlingenkaart gratis aan alle scholen die een bestelling doorgeven, zolang de voorraad strekt.
Helaas… de laatste maanden voor de leerlingenkaart gaan in.

leerlingenkaart_109x167Klasse en Maks! stoppen de gratis verdeling van de Maks!-leerlingenkaart voor alle leerlingen uit het secundair onderwijs. Met deze voordeelpas krijgen 12- tot 19-jarigen korting op meer dan 1000 plaatsen in Vlaanderen. De huidige leerlingenkaart met ‘Twisterbollen’ kan je nog gebruiken tot 31 augustus 2015. Voor volgend schooljaar kunnen de scholen dus geen leerlingenkaart meer aanvragen. De stopzetting is een gevolg van de besparingen die de Vlaamse regering aan de redactie van Klasse en Maks! oplegt.

Wat nu zonder jouw leerlingenkaart?

Blijf jouw jongerenkortingen scoren. Vraag er naar in winkels, bioscopen, sportcomplexen … bij vertoon van je identiteitskaart. Zo toon jij heel eenvoudig aan dat je de volwassen leeftijd nog niet bereikt hebt.

Vragen? Stuur een mailtje naar leerlingenkaart@maks.be of bel 02 553 96 77.

Ben jij kortingaanbieder? Loopt er iets verkeerd met je gegevens online? Bel naar 02 553 96 62 of mail leerlingenkaart@maks.be.