Alles over de leerlingenkaart

De leerlingenkaart is een voordeelpas voor jou en 460.000 leeftijdsgenoten. Met je leerlingenkaart scoor je korting op meer dan 1000 plaatsen in Vlaanderen en kan je deelnemen aan de wedstrijden op maks.be. Registreer je door de code (8 letters en 2 cijfers) die je op de voorkant van je leerlingenkaart terugvindt, in te voeren.

Kaart kwijt? Ga langs bij het secretariaat van je school. Zij hebben reservekaarten.

leerlingenkaart_109x167Geen leerlingenkaart ontvangen?
Jouw school beslist of ze de leerlingenkaart uitdeelt. Maks! verdeelt de leerlingenkaart gratis aan alle scholen die een bestelling doorgeven, zolang de voorraad strekt. De leerlingenkaart is geen recht. Het is wel jouw plicht om er naar te vragen bij de directie van je school. Zet de leerlingenkaart op de agenda van de leerlingenraad. Samen sta je sterk. De schooldirectie kunnen overtuigen? Stuur een miltje naar leerlingenkaart@maks.be of bel 02 553 96 77.
Ben jij kortingaanbieder? Loopt er iets verkeerd met je gegevens online? Bel naar 02 553 96 62 of mail leerlingenkaart@maks.be.

Win filmtickets!

Heb je ergens korting kunnen scoren met je leerlingenkaart? Zalig!

Laat ons weten waar en wanneer en mail dat samen met je contactgegevens door naar leerlingenkaart@maks.be. Als je tip klopt, win je twee filmtickets!