Maks.be sluit haar deuren eind juni 2015. Het werkingsbudget van Maks is tot nul herleid door de besparingen van de Vlaamse Regering. Nog tot juni kan je op maks.be terecht voor info over en voordelen van je leerlingenkaart.

Ook de Facebookpagina, Instagram en Snapchat van Maks! valt stil. Eind december 2014 werd het magazine al stopgezet. Je kan alle uitgaven via www.maks.be wel blijven consulteren.

Alles over de leerlingenkaart

De leerlingenkaart is een voordeelpas voor jou en 460.000 leeftijdsgenoten. Met je leerlingenkaart scoor je korting op meer dan 1000 plaatsen in Vlaanderen.

Kaart kwijt? Ga langs bij het secretariaat van je school. Zij hebben reservekaarten.

leerlingenkaart_109x167Geen leerlingenkaart ontvangen?
Jouw school beslist of ze de leerlingenkaart uitdeelt. Maks! verdeelt de leerlingenkaart gratis aan alle scholen die een bestelling doorgeven, zolang de voorraad strekt. De leerlingenkaart is geen recht. Het is wel jouw plicht om er naar te vragen bij de directie van je school. Zet de leerlingenkaart op de agenda van de leerlingenraad. Samen sta je sterk. De schooldirectie kunnen overtuigen? Stuur een miltje naar leerlingenkaart@maks.be of bel 02 553 96 77.
Ben jij kortingaanbieder? Loopt er iets verkeerd met je gegevens online? Bel naar 02 553 96 62 of mail leerlingenkaart@maks.be.

Win filmtickets!

Heb je ergens korting kunnen scoren met je leerlingenkaart? Zalig!

Laat ons weten waar en wanneer en mail dat samen met je contactgegevens door naar leerlingenkaart@maks.be. Als je tip klopt, win je twee filmtickets!