Maks.be sluit haar deuren eind juni 2015. Het werkingsbudget van Maks is tot nul herleid door de besparingen van de Vlaamse Regering. Nog tot juni kan je op maks.be terecht voor info over en voordelen van je leerlingenkaart.

Ook de Facebookpagina, Instagram en Snapchat van Maks! valt stil. Eind december 2014 werd het magazine al stopgezet. Je kan alle uitgaven via www.maks.be wel blijven consulteren.

wolf

De wolf wil de vis, maar de vis is te zwak

27 april 2012 -

Twisted mind Benjamin Abel Meirhaeghe (16) staat deze maand in de Shoot-rubriek van de papieren Maks!: “Ik had een gedicht geschreven over de liefde, met als titel ‘De wolf wil de vis, maar de vis is te zwak’. Ok, zot, ik weet het. Maar ik wou er een foto bij maken. Met m’n beste vrienden zijn we in een oud huis beland. Fotograferen is voor mij nieuwe dingen proberen. Ik bedenk vooraf wel wat, en wijk daar altijd van af. Maar ik ben nooit écht tevreden over mijn foto’s.”

Maks! wel. Wij zijn dol op deze foto. Heb je zelf straffe beelden gemaakt? Mail ze naar jo@maks.be of zet ze samen op flickr.com en stuur je link door. De beste beelden komen in Maks!

door , 3 jaar geleden