Maks.be sluit haar deuren eind juni 2015. Het werkingsbudget van Maks is tot nul herleid door de besparingen van de Vlaamse Regering. Nog tot juni kan je op maks.be terecht voor info over en voordelen van je leerlingenkaart.

Ook de Facebookpagina, Instagram en Snapchat van Maks! valt stil. Eind december 2014 werd het magazine al stopgezet. Je kan alle uitgaven via www.maks.be wel blijven consulteren.

Maak het verkeer veiliger

Sla met je klas handen en banden in elkaar en bedenk een actie om het verkeer veiliger te maken. Voor jezelf en alle leerlingen in België. Velocitie  beloont de strafste actie met 25 schoolfietsen of een klasreportage op JIM!

Velocitie is dé fietsactie voor het secundair onderwijs van de Stichting Vlaamse Schoolsport. De acties kunnen zeer uiteenlopend zijn: de ene klas is sportiever aangelegd, een andere klas creatiever, nog een andere klas technischer,…  Om het even welke fietsactie tussen 1 september 2011 en 2 april 2012 komt in aanmerking en kan beloond worden!  De prijzen:

–              1 fiets wordt per provincie verloot onder alle inschrijvingen

–              reportage op JIM TV voor de origineelste acties

–              750 leerlingen van de geselecteerde klassen winnen tickets voor de Grote Velocitie Test (quiz) in de VTM-studio’s

–              25 schoolfietsen én een DJ-set voor de winnende klas van de Velocitie Test

Klem een leerkractht onder je arm en schrijf je in op velocitie.be.