Maks.be sluit haar deuren eind juni 2015. Het werkingsbudget van Maks is tot nul herleid door de besparingen van de Vlaamse Regering. Nog tot juni kan je op maks.be terecht voor info over en voordelen van je leerlingenkaart.

Ook de Facebookpagina, Instagram en Snapchat van Maks! valt stil. Eind december 2014 werd het magazine al stopgezet. Je kan alle uitgaven via www.maks.be wel blijven consulteren.

2x Nintendo 3DS

Check de winnaars!

Gamen krijgt er een nieuwe dimensie bij met de Nintendo 3DS. Speel voor het eerst in 3D zonder een grote bril en maak foto’s en video’s in 3D met je console. Door je wifi-verbinding game je overal waar je wil en uit de stereoluidsprekers kan je je favoriete muziek laten knallen. De games Nintendogs & Cats en Pilotwings krijg je er gratis bij. MAKS! geeft 2 pakketten weg van Nintendo 3DS. Los onderstaande vraag op en win!

Met de 3DS kan je multitasken: tijdens het spelen kan je naar het homescreen terugkeren en later het spel hervatten op dezelfde plaats. Ook nieuw is de Mii Plaza. Dit is een marktplein waar de Mii-avatars van andere 3DS-eigenaars samenkomen. Heb je het pad gekruist van 3DS-eigenaars of een praatje gemaakt, ook indien in slaapstand, worden de gegevens uitgewisseld. Een eigen Mii-avatar maken wordt kinderspel. Neem een foto met de twee camera’s aan de voorkant van de console. Vervolgens wordt er een avatar gemaakt die je naar eigen wens kan aanpassen.

Deze wedstrijd loopt af op 27 april 2011.

door , 4 jaar geleden

Winnaars

Deze wedstrijd is afgelopen, dit zijn de winnaars:

  • Britt V uit Vlimmeren
  • Thomas E uit Neerpelt