Maks.be sluit haar deuren eind juni 2015. Het werkingsbudget van Maks is tot nul herleid door de besparingen van de Vlaamse Regering. Nog tot juni kan je op maks.be terecht voor info over en voordelen van je leerlingenkaart.

Ook de Facebookpagina, Instagram en Snapchat van Maks! valt stil. Eind december 2014 werd het magazine al stopgezet. Je kan alle uitgaven via www.maks.be wel blijven consulteren.

4x Lego pick-up

Check de winnaars!

Gebeten door het gekleurde blokkenvirus? LEGO Technic daagt je uit voor het betere bouwwerk. Met werelds beroemste blokken bouw je deze pick-up, net zoals dat in het echt gebeurt. Je kan hem op twee manieren bouwen, voor extra lang speelplezier. De technische kennis pik je er gratis bovenop.

De gekleurde bouwstenen van Lego zijn opnieuw meer dan ooit in trek. Nu ze de opkomst van de games en digitale media overleefd hebben, zijn ze opnieuw een toonaangevende speelgoedfabrikant. Je kan het zo gek niet bedenken, of Lego heeft het gebouwd. Fans van over de hele wereld ontmoeten elkaar.. via Youtube:

Winnaars

Deze wedstrijd is afgelopen, dit zijn de winnaars:

  • ferre b uit Zemst
  • Jana W uit lommel
  • sander c uit diksmuide
  • Nele L uit Aalst