Maks.be sluit haar deuren eind juni 2015. Het werkingsbudget van Maks is tot nul herleid door de besparingen van de Vlaamse Regering. Nog tot juni kan je op maks.be terecht voor info over en voordelen van je leerlingenkaart.

Ook de Facebookpagina, Instagram en Snapchat van Maks! valt stil. Eind december 2014 werd het magazine al stopgezet. Je kan alle uitgaven via www.maks.be wel blijven consulteren.

PlayStation Move-pakket

Check de winnaars!

Gamen doe je niet meer vanuit je luie zetel. Met de PlayStation Move sla je een ace bij het tennissen, schilder je je eigen Picasso of splijt je met een zwaard een appel in vier. De controller heeft een lichtbol die van kleur verandert in elke omgeving. De Eye-camera volgt al je bewegingen. Wil je ‘m in jouw kamer? Beantwoord de wedstrijdvraag en win.


De controller is draadloos. Je gebruikt je stem én je hele lichaam om te bepalen wat er op het scherm gebeurt. De PlayStation Eye zorgt ervoor dat ook bewegingen in de diepte nauwkeurig naar het scherm vertaald worden. Verrassend. Ontdek het zelf. Beantwoord de wedstrijdvraag en win een PS3 Move-controller + Subcontroller + Eye + 3 games (Start the Party, Sports Champion en EyePet). 

Deze wedstrijd loopt af op 17 januari 2011.

door , 4 jaar geleden

Winnaars

Deze wedstrijd is afgelopen, dit zijn de winnaars:

  • Lori D uit Jette wint een PS3-console + PS3 Move-controller + Subcontroller + Eye + 3 games (Start the Party, Sports Champion en EyePet)